En introduktion til UK indboforsikring

Indboforsikring vil give dig med finansiel beskyttelse mod skader din ejendom kan pådrage sig både dine bygninger og ejendele i det. I modsætning til motor dække er indboforsikring ikke et lovkrav i Det Forenede Kongerige. Det er dog en vigtig forholdsregel mod uforudsete regninger forårsaget af begivenheder såsom naturkatastrofer eller indbrud. Det er en falsk økonomi til at undgå hjem forsikringspræmier for at spare penge på kort sigt, fordi i tilfælde af ulykke du vil stå tilbage uden et ben at stå på og kunne blive konfronteret med nogle af de heftiest regninger, du nogensinde vil komme på tværs i dit liv. Uanset om du ejer dit hus / hjem direkte eller betaler stadig off din prioritetslån, repræsenterer huset du ejer formentlig den største investering i dit liv og en af de vigtigste faktorer i at bevare dit velbefindende. Alle ønsker et tag over hovedet at have fred i sjælen fri for bekymringer om deres hus!
Hvis du har et pant derefter din långiver vil normalt insistere på, at din ejendom er omfattet af fuld bygninger forsikring. Dette er for at beskytte sig selv, så hvis dit hus blev fuldstændig ødelagt de skulle vide, at du havde midler til at finansiere dens reparation. Også, en hjemløs låntager vil næppe betryggende i virksomheden forventer regelmæssige afdrag.
Sommetider antager folk, at de skal holde med den forsikring, som de har taget med deres realkreditlån udbyder. Medmindre du benyttede sig af en særlig realkreditlån deal hvor du indvilliget i at købe deres indboforsikring, så du kan frit benytte uafhængige forsikringsselskaber for dit hus beskyttelse. Du kan blive opfordret til at tegne dækning gennem din pant mægler, da det er lettere for dem. Men er du ikke forpligtet til at gøre det ved lov, så det er værd at kigge rundt efter de bedste tilbud til dine behov og sørge for at du får den rigtige dækning til den rigtige pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.