Opbygge en salgsstyrke, der betaler sig

De elementer, der er involveret i opbygningen af en salgsstyrke, især én, der betaler for sig selv og også tilføjer værdi til enhver virksomhed, er mange og varierede. Hele formålet og retning af salgschef skal rettes til at skabe en salgsstyrke, der forårsager beskæftiger selskabet at udvide gennem øget salg. Dette gøres ved følgende generelle trin: uddannelse salgspersonale skal kunne sælge virksomheden produkt i stor mængde; korrigerende hvordan salg præsentationer er lavet; håndtering af enhver kunde klapper hans salg mennesker gør; og derefter teste og ansætte flere sælgere, at skabe et stadigt stigende salgsstyrke. Dette er en løbende proces, som salgschef skal gøre for at retfærdiggøre sin eksistens. Hvis han ikke, kan ikke selskabet udvides.
Uddannelse til at gøre en god sælger
“Uddanne dem til at være i stand til at sælge virksomheden produkt i stor mængde.” En meget klog amerikansk filosof engang udtalte at alle en sælger mÃ¥tte gøre var at fortsætte med at forsøge at interessere kunden og kunden vil i sidste ende køber, hvis salg manden fortsatte med at forsøge at interessere kunden! Ligesom alle store sandheder er de “indlysende” sagde engang.
SÃ¥, hvad det tager for et salg person til at fortsætte med at forsøge at interessere en kunde, uanset hvad kunden rejser indsigelse og trods sælger egen impuls til at “give” efter et stykke tid? Lad os se pÃ¥ elementerne:
Den salg trommen: for det første ville være en vellykket salg trommen. Her taler vi om at få fat i en person eller flere personer, der er vellykket, ved salg til debitorer, i target industri, eller en lignende industri. Når sådanne person(er), der er fundet, skal du interviewe dem for at finde ud af, hvad de gør det gjorde dem en succes. Vi søger tiltag de tager og de ting de gør, ikke, hvad de mener.
Den bedste person til at interviewe for disse oplysninger er normalt den mest succesfulde salg person, lige der i selskabet, hvis et sådant findes. Noter omhyggeligt bør foretages af de aktioner, de tage for at få et salg og disse bemærkninger bør være meget præcis skrevet og forvandlet til en trommen, der senere skal bores på nye og gamle medlemmer af salget kraft.
Reklame og forberedelse: næste, en række salg ansættelse reklamer skal være oprettet til den lokale avis. Receptionist i selskabet skal være orienteret om hvad de skal gøre, når opkald kommer. Reklamer skal være stor nok til at tiltrække opmærksomhed og har nok mysterium i dem, så folk faktisk kalder at finde ud af hvad handler om.
Receptionisten skal forstå, at alt, hvad hun gør med opkald fra reklamerne routing dem til den person, der gør dette projekt. Hun besvarer ikke spørgsmål om, hvad selskabet er og hvad tilbydes. Hun simpelthen arrangerer for dem at komme ind til en samtale på et planlagt tidspunkt eller indsamler deres telefonnumre, så de kan være kaldt tilbage og planlagt til at komme i, af en anden.
Interview: Når ansøgere til stillingen salg kommer, deres interview er meget specifikke og til punktet. Der er visse meget specifikke kriterier, som er ved at blive søgt efter i en god sælger. De to vigtigste ene er, (en) kan de fortsætte langs en given kursus? b er de er interesseret i folk?
Det er en let erklæring at gøre, for at være sikker. Men at finde sådanne folk kræver meget præcise interview procedurer. Det første skridt er at teste. Vi bruger en række 3 tests. En af disse giver et nærmere kig ind i de 10 vigtigste job relaterede træk såsom stabilitet, mål opnåelse, ro, sikkerhed, aktivitet niveau, aggressivitet, ansvar niveau, korrekt vurdering, Appreciativeness og kommunikation niveau.
De andre 2 tests måler en ansøgers evne til at løse problemer og hvor godt de er i stand til at følge vejledning-en afgørende test for alle, betjene maskiner hvor forståelse og følge vejledningen er meget vigtigt!
Med resultaterne af de 3 test behøver man blot at spørge ansøgeren om hans seneste job fiaskoer, tidligere job succeser og hvornår de første besluttede at de ville være i salg. Disse svar, i forhold til resultaterne af de 3 test fortælle hele historien og kan virkelig gøre det meget nemt at vælge ansøgere størst sandsynlighed for at lykkes som sælgere.
Hvordan erstatning er gjort: For dette projekt at være vellykket og faktisk betale for sig selv, salg ansøgeren skal være ansat på meget specifikke finansielle betingelser. De har brug at blive ansat på et draw + Kommissionen. Dette betyder, at de får et lavt beløb af penge hver uge for en bestemt periode og hvis de gør det godt, de skal producere nok salg til at tilbagebetale deres draw og begynde at tjene penge hurtigt, for sig selv samt virksomheden. Hvordan dette er arbejdede er nøglen til succes for projektet. Hvis dette ikke er har fungeret korrekt, vil sælgere enten ikke starte, ikke producere og bo for længe og dræne virksomheden eller holde op før deres uddannelse gennemføres effektivt.
Beherskelse af samtalen: en vellykket salg person kræver én dygtighed over alle andre. Dette er evnen til at lede og styre en samtale. Hvis han eller hun kan vejlede og styre en samtale, er det derefter muligt at fortsætte med at forsøge at interessere kunden og blive en succes på det.
For en sælger at gøre denne aktion, en grundig 3-dages uddannelse på grundlæggende i samtale og hvordan til at vejlede og styre en samtale, er af afgørende betydning. Kommunikation mellem mennesker (samtale) har meget bestemte og konkrete love, som hvis efterfulgt, sætter en salgsmedarbejder i total kontrol over en samtale uden at gøre anden person følelsen som om de bliver kontrolleret!
Boring salg trommen: efter salg sagsøgerne har med held mestret kunsten at styre en samtale, de nu skal være boret på det succesfulde salg trommen. Hvis en hel dag er afsat til boring dem på dette og de er boret til et punkt, hvor de nemt og gnidningsfrit levere deres trommen, uden at henvise til noter eller at blive bundet eller flov, derefter og først derefter vil de være klar til næste trin.
Få dem ud at sælge: efter ovenstående trin er afsluttet og dine sælgere er klar til at ramme gaderne, de bør være delt op i grupper på 3-5 personer med en af dem er salgschef i gruppen. De sendes derefter at finde kunder og levere deres pladser (salg trommen).
Dette bør ske på en sådan måde, at der ikke er stort pres på den salg mennesker for de første par dage. Fortæl dem at gå ud og øve på enhver kunde de finde. Målet er at få dem komfortable levere deres trommen.
De får realistiske mål at opnå, og når de flub og ikke få resultater, de er rettet og sendt tilbage ud af den person, der er overordnet ansvarlig for dette projekt.
Fejl: Ikke alle vil gøre det gennem denne line-up. Rette dem så meget som muligt, og hvis de ikke gør det, slå dem løs og koncentrere sig om de andre, der gør det. Du skal også arbejde på nye startgrupperne gennem processen som salgschef. Fortsætte disse trin, indtil du har alle de sælgere, du skal virkelig øge virksomhedens salg.
Personale: Antallet af salg tvinge undervisere skal træne selskab salgschef på denne procedure og hjælpe ham med at bygge sit salg kraft er kun 2 personer. De bliver nødt til at arbejde i virksomheden i 30 dage. En af disse ville være den person, der er overordnet ansvarlig for projektet. Han eller hun skaber de salg reklamer, få mennesker, gør test på dem, interviews dem og beslutte, hvilke af dem til at ansætte. Denne person også gør korrektionerne. Assistenten gør samtale-kontrol uddannelse; det succesfulde salg trommen boring og hjælpe bly træner med korrektioner af de salgsteams.
Resumé: Et effektivt salg hold kan bygges der betaler sin egen måde, forbedrer virksomhedens salg og øger værdien af enhver virksomhed. Nøglen til det hele er at have et leje metode og træningsprogram for den salg mennesker, der følger de nøjagtige love involveret i styrende og kontrollerende en samtale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *