Træ Vs Stål – Som Balance Cykel Stel Skal Du Købe?

Tag 17 ½ ” bord, og indsæt den nederst på benene, om en tomme op fra bunden. Ved hjælp af en geringssav, tage de første 2 x 4, og skær den i følgende længder: 36″, 36″, og 20¾. Tage en anden 2 x 4, og skær den i følgende længder: 36″, 36″, og 20¾. Placer disse to udskæringer med andet ansigt bestyrelsen. Placer en ¼ ” – spændeskive på bolt på hver side af rammen. Placere rammen på jorden og læg den står over bord i løbet af det med billedsiden opad. Placer disse stykker med en af ansigtet bestyrelser. Spillet spilles normalt med fire bean poser til hvert hold alle i den ene ende.

spillet kan spilles med enten to spillere eller to hold med to spillere hver (fire spillere). Der er en ubegrænset mængde af idéer, der kan overvejes i forbindelse med opbygning af et værksted. Der er to grundlæggende stilarter kabinetter, der findes nu, er den traditionelle kabinet og den rammeløse Europæisk stil kabinet. Ofte, de er klar til-at-samle-typer og deres anvendelse rammeløse konstruktion. Brug en skruenøgle eller stikket til at spænde ben op, men vær omhyggelig med at sørge for, at benene stadig bevæger sig. Bore et ¼ ” hul i hver af benene. Fra toppen af rammen, måle ned 3 ½ “på hver af de 36″ sider af rammen og gøre et mærke i midten af 2×4. Bore et ¼ ” hul i hver side af rammen, hvor mærket er.

få Fat i to af de 11 ½ “ben bestyrelser og måle ned 3 ¼” og lav et mærke i midten af hver en. Grib to 36″ bestyrelser og to 20 ¾ “bestyrelser og fastsætter 36” plader parallelle med hinanden. De tyndere varianter af denne gulvmateriale kan blive naglet ned og tykkere sorter kan blive installeret, som en flydende gulve, men det kræver en plan og stabil-gulvtæppe. Alt sammen på grund af den installation, som er nem, kan du nemt finde en billig gulvløsning i Dubai team og professionel, der kan gøre dette job bruge mindre tid på at arbejde på gulvet, der vil spare penge i din lomme i sidste ende. Dette betyder, at den specialfremstillede skabe kan også vise sig at være overkommelige, køkkenskabe, hvis du udforske det rigtige valg, og at træffe det rigtige valg. Tage fire 11 ½ stykker, som vil gøre op af benene, og runde den ene side af hver af dem bruger saven.

Du behøver ikke at omdanne dem alle, kun et par vil gøre den hemmelig for at påvirke plads til at se nyt, uden at du bruger meget. Rør klemmer arbejde fantastisk, hvis du har dem, eller bare et par fyre, som presser dem sammen. Træ-balance cykler desværre mindre plads tilpasningsevne. Det behøver ikke at være perfekt. Ved hjælp af de 3 ½ ” skruer til at fastgøre tandbøjle mellem benene. Pladsen det op og skrue rammen sammen ved hjælp af de 3 ½ ” skruer. Drive flere 1 ¼ ” skruer omkring ansigtet bord, og fastgør den til rammen. Få fat i en 4″ bolt, og skub det gennem ydersiden af rammen på hver side.

Skub benene på at bolten og et andet sted ¼ ” skive på bolten. Placer de resterende to snit med andre ansigt bestyrelsen. Sted den 20¾, 11½, 11½, billig krydsfiner og den 17 ½ nedskæringer med den første face bestyrelsen. Placer disse stykker med den anden står over bord. Benene bør være i stand til nemt at åbne og lukke for at gøre dit board let bærbar. Hvorfor ikke lave en objektiv med at du spiller? Når det kit tørrer, sand toppen er virkelig godt, og sørg for, at det er rart og glat. Så tag træ kit og udfylde hullet over toppen af skruehullerne på forsiden bestyrelsen. Hvis der er nogen, der kører kort på budget, så er det næste mest egnede valg er nåletræ. På dette tidspunkt, men hamp er udelukket fra at blive dyrket i Usa, fordi det er cannabis, eller marihuana. Hvert hold skiftes til at smide deres tasker, de forsøger at få deres tasker i hullet på bordet, eller at forsøge at banke de andre hold, tasker fra bestyrelsen.