Proces analytisk teknologi: Hvad er det?

Proces analytisk teknologi er et system til at designe, analysere og kontrollere fremstillingsprocesser gennem rettidig mÃ¥ling under behandlingen. Med mÃ¥l at sikre endelige produktkvalitet, analyserer det rÃ¥stoffer og i processen. PAT implementeres nu i den farmaceutiske industri, hvor det ses som en teknologi, der kan hjælpe virksomheder med at forbedre deres overensstemmelse med fremstilling forordninger. Vægt i PAT er pÃ¥ fremstillingsprocessen at øge den grundlæggende forudsætning af det aktuelle stof kvalitetssystem, fordi kvalitet cann’t testet i produkter, det bør være indbygget eller bør være af design.

Mad og træk Administration (FDA) lanceret PTA i 2001 for at mindske risikoen for at gøre en dårlig produkt. Ved hjælp af PAT, er farmaceutiske virksomheder nu bedre rustet til at øge effektiviteten i processen og design kvalitetsprodukt. PAT er en tråd med FDAS overbevisning at kvalitet ikke er et spørgsmål om test, men en af design metode. Kvalitet er designet til produkter, ikke testet i dem.

PAT er ikke en vare eller tjenesteydelse. Det er et begreb, en Funktionsprincip eller rammerne for driften, afhængigt af dig at gennemføre den. PAT markedet udvikling og udvikler sig hurtigt som farmaceutiske virksomheder stræber efter at gennemføre de rammer, der er indført af lovgivere. Du kan købe de værktøjer og teknologier, som udgør rammerne og kan købe tjenester og funktioner, som du skal gennemføre for kvalitativ analyse.

Fordele ved gennemførelse af PAT-

1. reducerer forarbejdning omkostninger

2. forbedrer kvaliteten

3. giver produktet ensartethed

4. reducerer produkt skifte over tid

5. opfylder alle slags myndighedskrav.

6. øger automatiseringen for at forbedre sprøjtepersonalets sikkerhed og mindske menneskelige fejl.

7. forhindrer afviser og fornyet behandling.

Formålet med PAT rammerne er at designe og udvikle velforståede processer, der sikrer konsekvent en foruddefineret kvalitet i slutningen af fremstillingsprocessen. Når alle kritiske kilder identificeres og forklares ordentligt, så en proces kaldes generelt godt forstået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *