Kredit Problem for nye bilkøber sandsiger Speaksr taler

Er problemer med kredit holder dig? Har du problemer med at få billån? Føler du dig du skal køre en 10-årig tæppebanker rundt for resten af dit liv på grund af et tidligere problem med kredit? Hvad kan du gøre for at afhjælpe problemet og bidrage til at genoprette din kreditværdighed? Og hvordan kan du få denne bil lån du så desperat skal nu?
Måske er den første ting du skal gøre i tilfælde af et problem med kredit, få en anstændig og ærlig vurdering af dine finansielle billede gjort. En vigtig del af dette ville være en nuværende kredit rapport. For at “ rydde op ” din kredit rapport, skal du betale alle udestående gæld, som du kan, især hvis det er forsinket. Arbejde med dine kreditorer til nedsat betaling planer og få disse kreditorer til at gøre positive rapporter til dit kredit-bureauer, efterhånden som du forbedrer din profil. Til sidst, de positive oplysninger vil “ begrave ” negative og viser, at du er på vej mod finansiel stabilitet.
En anden ting den aktuelle kredit rapport gør for dig er, lade dig vide, hvad du har at gøre med når du går ind i en ny kreditor for et lån. Selvom oplysninger om tidligere eller nuværende problemer med kredit er dårlig, det bedre at vide det, når du går i end har det bragt til din overraskelse. Hvis du kender til det, kan du forklare din nye kreditor hvordan det skete, og hvordan dens bliver repareret. Dette kan hjælpe dem med at træffe deres beslutning om ydelse du ny kredit.
Sænke din samlede gæld er også en fordel, da; mennesker, der har brug for færre penge er mere tilbøjelige til at få lån end dem, der har brug for mere. Mærkelig selv om det synes, folk, der har et problem med kredit, selvom de er mere tilbøjelige til at bruge penge, har en hårdere tid på at få lån. Når en bank eller pengeinstitut ser at du har mindre gæld, det viser dem, du er i stand til at kontrollere dit forbrug, og at du har mere rådighed indkomst til at betale deres nye lån. Dette kan gøre det lettere for dig at få godkendt. Også, du vil bygge en post for at betale dine kreditorer, og nye kreditorer vil antage, at de også er mere tilbøjelige til at være betalt til tiden.
En anden måde at hjælpe dig selv er at opretholde nogle besparelser. Dette er en anden måde at vise finansiel stabilitet og ansvar, især under forsøget på at overvinde problemer med kredit. Det viser perspektiv også. Det gamle mundheld “ betaler dig selv først ” er nøglen, når du begynde at spare. Ideen er, at når du får udbetalt, hvis du først afsætte, siger 10% af din indkomst for din langsigtede opsparing og endnu stadig have penge til dine regninger og diskretionære udgifter, du vil bevare et sikre finansiel billede.
Dette program for at løse et problem med kredit er naturligvis ikke en quick-fix deal. Det skal være en livslang program. Hvis du er aggressiv i begyndelsen, og har penge nok til at sænke din samlede gæld hurtigt og dramatisk, vil du være godt foran i spillet. Men man må erkende, at du ikke kan være i stand til at overvinde dette problem i bare et par uger eller endda måneder. Det kan være nødvendigt at finde nogle midler for at få arbejde uden en ny bil, mens du får dit program ud til en god start.
Når tid kommer til at gælde for din nye billån, skal flere elementer tages hensyn. Et sidste problem med kredit kan være en stor byrde at bære, så skal du planlægge, hvordan du vil nærme sig din potentielle kreditor. Ærlighed er den bedste politik, men flere oplysninger end banken behov kan også være skadeligt. Don ’ t frivillige nedsættende oplysninger unødigt.
Prøv også at være parat til at foretage en væsentlig ned betaling på din nye lån. Dette gør flere ting for dem, der forsøger at løse et problem med kredit, som alle andre. For én sænker det det nødvendige lånebeløbet. For det andet viser det dit alvor at afbetale lånet. Begge grunde, kan det også sænke den hastighed, du vil blive bedt om at betale for lånet. Hvis udbetalingen er tilstrækkelig, kan det også lavere på sigt af lånet, koste dig langt mindre i det lange løb. Sænkning på sigt af lånet kan ofte være mere af en cost-saver end en lavere sats, så hold både i sind.
Ofte, vil bil långivere anmode noget i kvarteret i 30 procent af værdien af automatisk som en udbetaling mod det nye lån hvis køretøjet anvendes. På grund af opmærkningen kræve involveret, ny billån ofte meget mindre af en udbetaling. Men en ny bil betalt med sådan et lån vil ofte miste mere værdi hurtigere. Mennesker med tidligere problemer med kredit kan dårligt råd til at give væk så meget for en bil, der mister så meget værdi så hurtigt.
Det er vigtigt at måle brugen af dit nye køretøj mod dets forventede levetid. Sikre, at du har bilen bekostede før det forventes at være slidt op. Generelt er brugt billån bedst holdes på under 3 år. En ny billån bør ikke udvides, over 5 år, hvis det overhovedet er muligt, og jo lavere jo bedre. Du skal bare ser hårdt på dit budget, og sikre, at du ikke beder om fremtidige problemer med kredit af overextending selv, især for en skinnende ny bil, at du kan dårligt råd til.
Den bil du køber kan faktisk være en stor del af din samlede plan at løse et problem med kredit. Hvis de bruges rigtigt, kan det spare dig tid og penge på pendling for at arbejde, gøre dig mere produktiv, og gør det muligt at komme videre i dit program for at komme tilbage til finansiel stabilitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.