Hvordan du kan tage det første skridt til at blive økonomisk fri

Forfatteren forklarer, hvad “virkelig velhavende” betyder. Forskellige mulige ruter til at opnå dette gennem tjene passiv indkomst er foreslået men Internet Business anbefales, da det er langt den mest spændende, givende og den bedste hjem baseret virksomhed. Tips er givet til professionel virksomhed arbejder hjemmefra.
Ligesom fleste, har jeg arbejdet meget hårdt hver dag at tro at jo hårdere jeg arbejder, jo flere penge jeg ville få. Jeg ville buste min legendariske butt ud arbejder år slider væk for chefer, der viser lidt tegn på påskønnelse, at tjene en lønseddel, der næppe kunne betale mine regninger.
Efter nogle prøver og trættende år, indså jeg at min skuffelse, at jeg ikke var fik overalt. Jeg har prøvet mange andre alternativer, men ingen kunne arbejde til min tilfredshed og jeg begyndte at træde tilbage, at jeg har til at glemme alt om mine drømme og fortsætte med at leve livet for fleste dvs. komme om morgenen… komme ind i trafik syltetøj… gå på arbejde… kom tilbage fra arbejde… har middag… Se TV… Gå i seng… form for liv!
Stadig, inderst i mit hjerte, der var en brændende trang til at fortsætte min søgning. Jeg deltog i seminarer efter seminarer til at opsøge en egnet retning, som jeg kan følge.
Endelig, i en af disse seminarer, jeg stødte på en interessant konstatering – de fleste af de meget velhavende mennesker faktisk arbejde ikke hårdt på alle! Jeg taler om mennesker, der lever livet på egne betingelser.
De er mennesker, der har alle de penge, de har brug for, men de synes at have et valg til at arbejde, når de ønsker at… hvor de ønsker at… for hvem de ønsker at. Bedst af alt, har de alle de frie tid i verden til at rejse… at tilbringe med deres børn… lave havearbejde… sænke deres golf score… at lære en ny opskrift i køkkenet… og virkelig, virkelig nyde livet.
Jeg lærte også ordet, “GEARING”, som disse multimillionærer bruges til at skabe rigdom ved at gøre mindst mens høst maksimalt. Den sande betydning af “rigdom” gik pludselig op for mig.
“Sand rigdom” betyder evnen til at gøre hvad du vil, men du ønsker det, og når du ønsker det. Dette er “Økonomisk frihed” mange af os er og bør være længes efter.
Også, den tid, når du skal på Pension har intet at gøre med din alder. Du kan gå på Pension Hvornår du vil. Når du har opnået økonomisk frihed.
Dette kan ske, når du fylder 30, 35 eller 40, ikke nødvendigvis 55 eller 60 som vi alle opdraget til at tro. Der er mennesker, der er i deres 60 eller 70 ‘s, men kunne ikke råd til at gå på Pension fordi de har brug for deres arbejdspladser til at fortsætte med at betale deres regninger!
Jeg blev Rådet til at stoppe “Tænker JOB”. Vi, var for mange generationer, vores forældre, deres forældre og deres parents’parents blevet bragt op til har kun ét vigtigt mål i livet – JOB. Vi arbejder hårdt i skoler, således at vi kunne få gode karakterer at gå videre til gymnasier og universiteter, hvor vi arbejdede endnu hårdere så at vi kunne få en god og sikret JOB. Når vi har fået de arbejdspladser, vi vil vi fortsætte med at arbejde meget hårdt for at bevare dem og at bestige den såkaldte organisatoriske stigen til succes.
Som et resultat, er vi alle faldet i fælden med ROTTERÆSET.
Selv om nogle af os kunne tegning en smuk indkomst, er vi ikke virkelig “velhavende”, fordi vi ikke er fri til at gøre hvad vi vil og hvor vi ønsker.
Jeg har hørt om mange triste historier af rige medarbejdere ikke er købedygtig brugt dårligt nødvendige værdifuld tid med medlemmer af deres familier, der er syg i hospitaler, fordi de ikke kunne råd til at være væk fra deres arbejdsplads for længe, da deres tjenester er hårdt kræves af deres arbejdsgivere.
Lægerne kunne ikke rigtig slappe af og nyde en lang ferie af frygt for tab af indtægt eller patienter, mens deres klinikker forbliver lukket.
Den nederste linje er – vi alle har vores job at passe! Vi har ikke tid til at tænke på at blive virkelig VELHAVENDE og gratis.
Jeg foreslår derfor, at du stoppe tænke JOB effektivt fra i dag. Du bør nu indse, at et job ikke vil gøre dig rig. Hvis du har et job, er du bliver betalt løn for din indsats. Er det muligt at få betalt for at sætte nul eller meget lille indsats? Hvis svaret er “Nej”, er du død forkert! Fordi du stadig tænke job!
Hvad jeg vil foreslå at du er dette – kopiere hvad de virkelig velhavende mennesker gør (eller snarere ikke gør). De tjener deres indkomst gennem forskellige GEARING strategier, som gør det muligt for dem at tjene penge mens de sover, blander sig med fritidsinteresser, eller at have ferie i langt væk steder som de smukke strande i Hawaii eller Malaysia.
Det første skridt, vi skal tage er ikke at have et job til andre. Du bør begynde at have din egen virksomhed og arbejde for dig selv. Må ikke få mig forkert! Jeg foreslår ikke et øjeblik, du begynder investerer kraftigt i bygning en butik, butikker eller endda fabrikken, at få medarbejdere, opbygge opgørelse, at få tilladelser og licenser osv, osv. Hvis du gjorde det, ville du ende med at lægge en masse kræfter og stadig har et “JOB” at kigge efter denne traditionelle fysiske forretning!
Der er mange ruter det rige og velhavende tager, men ikke alle af disse ville være egnet til dig. Du har til at screene dem omhyggeligt før det besluttes om rigtigt at kopiere.
Her er nogle af de mere populære traditionelle ruter:
1) FRANCHISING
Det lyder som en god idé. Du kunne binde op med store velrenommerede organisationer, der kan hjælpe dig med at oprette din virksomhed virkelig hurtigt. Men du skal investere en stor sum penge og i sidste ende du stadig ende op med at passe forretningen fysisk. Du har stadig et “JOB”. Er det hvad du ønsker? Nej, jeg tror det ikke.
2) BESTAND, RÅVARE OG OPTION HANDEL
På papiret er det et meget spændende forslag. Mange gør deres penge fra handel. Trods det faktum, at der er mange fristende og tilsyneladende attraktive strategier fremsat af hundredvis af handel guruer, stadig viser statistikker, at 90% eller flere af handlende ville ende med at få deres fingre brændt i det lange løb. Er det hvad du ønsker? Nej, jeg tror det ikke.
3) LANGSIGTEDE INVESTERINGER
Du kunne overveje denne mulighed. Mange havde prøvet dette og opnået succes i deres liv. Vi har brug at investere betydelige pengebeløb i starten og høste overskuddet først efter 5, 10 eller endda 20 år. Warren Buffett havde startkapitalen og tilstrækkelige ressourcer til at vente på 10 til 20 år. Men kan du vente med at lange? Nej, jeg tror det ikke. Vi ønsker mere umiddelbare resultater.
Jeg taler om at få et system, der tillader dig at “ansætte” tusindvis hvis ikke millioner af “sælgere”, der er villige til at arbejde for dig 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen. Den bedste del er, at de er villige til at gøre det for ingenting!
Jeg taler om et system, der tillader dig at skifte din virksomhed til “Autopiloten” tilstand, således at du kan fortsætte med at tjene penge, uanset om du er vågen, søvn eller ferie i Bangkok eller Penang.
Jeg taler om et system, der tillader dig at arbejde hjemmefra eller nogle steder 10.000 km eller mere væk fra hjemmet.
Jeg taler om et system, som du kunne tjene penge, selv hvis du ikke har stor kapital eller produkter af dine egne.
Jeg taler om et system, der gør det muligt for folk der hader sælger for at udføre fremragende salg job til et niveau, der er ud over deres VILDESTE IMANGINATION.
Ja, jeg taler om Internet-home-based-working-in-pajamas-online virksomhed. Og jeg ville alvorligt anbefale at du vælger “Affiliate programmer” til at starte.
Den nemmeste måde at komme ind virksomhed on-line er gennem affiliate-programmer, som tillader dig at tilmelde dig som associeret medlem. Du er sat til at gå i en til to uger med dine egne hjemmesider alle lavet for dig… meget ofte gratis! Du tjene en henvisning provision fra sælge programmet ejere produkter.
Disse produkter er normalt informationsprodukter såsom elektroniske bøger (e-bog) og software, der kan leveres som en fil, der er derefter downloadet direkte til kundernes computere.
De kunne gengives, downloadet og solgt igen og igen uden omkostninger. Der er ingen pakning, forsendelse og levering omkostninger. På grund af dette betale affiliate program ejere normalt deres datterselskaber høj provision (50% eller mere).
Jeg ser frem til at se dig i Web. Gør dig klar og begynde at arbejde i aften i din pyjamas til at tage det første skridt i din spændende rejse til at blive virkelig VELHAVENDE og økonomisk gratis!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.